Bernice Godschalk en Jeroen Vos.
Bernice Godschalk en Jeroen Vos. Foto: John van Gelder

Club West, het nieuwe sporten

DRUTEN - Bernice Godschalk en Jeroen Vos starten een nieuwe groepsfitnessclub genaamd Club West. Ze slaan de handen ineen met de reeds bestaande Personal Training Studio van Jeroen Vos en Maurice Boone, Personal Gym Maas en Waal (PGMW). Samen vestigen ze zich op een nieuwe sportlocatie in gebouw Westerpoort aan de Van Heemstraweg 123b in Druten.

Door Anton Janssen


Het idee leeft dat er plaats is voor anders gerichte sport, waarin de deelnemers zelf hun keuzes maken. Op 1 oktober wordt gestart in de mooie zichtlocatie op de hoek bij de Noord-Zuidweg. De deelnemers kunnen sporten in vier mooie en frisse zalen, met centrale ruimten als kleedkamers, douches en een koffiecorner.

Filosofie

Godschalk heeft een duidelijke filosofie: 'Wij willen dat je je welkom voelt en bij ons gezellig sport.' De al enkele jaren als personal trainer werkende Vos kiest de slogan: 'Bij ons moet iedereen met een fijn en voldaan gevoel naar huis gaan.' De oprichters van de club willen sporters laten ervaren hoe prettig het voelt om gezond en verantwoord bezig te zijn.

Club West bestaat uit een team enthousiaste instructeurs met ruime ervaring in de fitnessbranche. De nieuwe groepsfitnessclub (Club West) richt zich op sporten in groepsverband en doet dat met spinning, yoga, XCORE en Les Mills lessen zoals Body Pump, Grit Series en BodyStep. Bij het naar Westerpoort verhuisde PGMW ligt de nadruk op small group trainingen (SGT). Die bestaan uit maximaal zeven deelnemers met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
Jeroen Vos: 'Wij richten ons op een goed samenspel van voeding, begeleiding en beweging en doen aan blessurebehandelingen. We leggen de deelnemers een plan voor met heldere doelen. Fit krijgen en houden is ons devies. Een stok achter de deur en wekelijkse metingen werken stimulerend.'
Bernice Godschalk: 'Club West staat voor sporten in groepsverband en biedt een gevarieerd pakket. Enthousiasme en positieve benadering zijn ons handelsmerk: de klant staat centraal. Onze laagdrempeligheid draagt bij aan de beleving.'

Open dag

De gloednieuwe groepsfitnessclub houdt zaterdag 7 oktober tussen 9.00 en 15.00 uur een open dag. Voor meer informatie, zie www.club-west.nl en www.personalgymmaasenwaal.nl.