Afbeelding
Foto: Jan Hermens

Dessa Interieur maakt van uw huis een thuis

"Persoonlijk contact met de klanten, heldere afspraken, goed werk leveren, dat is onze kracht." Aan het woord is Jos Janssen, eigenaar van Dessa Interieur, Stationsstraat 4-6 in Druten.

Door Jan Hermens

DRUTEN - "Ons kent ons, zo gaat het in een dorp. De gunfactor speelt een grote rol. Verjaardagsfeestjes zijn van die momenten waarop mensen praten over een nieuwe vloer, een ander tapijt. Kwaliteit vertelt zich rond, daarom zijn service en vakwerk zo belangrijk. Onze klanten komen met name uit de regio, de meeste wonen ergens tussen Nijmegen en Heerewaarden. Soms werken we natuurlijk wel eens verder weg, maar meestal blijven we redelijk in de buurt. Daardoor kennen we veel klanten en dat is prettig."

Inmiddels weten meerdere generaties de weg naar Dessa Interieur te vinden. "De winkel bestaat sinds 1969 en ik ben 39 jaar geleden bij Dessa gaan werken. In 2005 heb ik de zaak van Henk Jacobs overgenomen. Vrij geruisloos, we zijn op de vertrouwde manier doorgegaan. Mijn vrouw Conny, onze medewerker Raymond en ik vormen een soepel lopend team . We zijn perfect op elkaar ingespeeld en beschikken over een schat aan ervaring. Ik zie inderdaad kinderen in de winkel van ouders die al jarenlang klant zijn bij ons. Dat is gewoon en toch bijzonder. Het zegt wel iets over de reputatie die Dessa Interieur in de loop der jaren heeft opgebouwd. Daarnaast maakt het duidelijk dat we met onze tijd zijn meegegaan en dat we jong en oud op een passende manier van dienst kunnen zijn."

De collectie van Dessa Interieur omvat vloeren, tapijt, raambekleding en zonwering voor binnen en buiten. "In feite de complete stoffering van een woning. We verkopen artikelen van gerenommeerde merken, in verschillende prijssegmenten zodat we een breed publiek kunnen bedienen. We leggen vloeren, monteren de raambekleding en zonwering, we hebben alles in eigen hand. De lijnen zijn kort, de klant weet altijd waar hij aan toe is. Als woninginrichter kom ik graag bij de mensen thuis. Dan kan ik de situatie ter plekke bekijken, eventueel alvast het een en ander opmeten en overleggen over de exacte wensen. Ik geef graag een gedegen en eerlijk advies. Na een woningbezoek weet ik precies wat er zoal mogelijk is. Veel, want het scala aan mogelijkheden neemt alleen maar toe. De ontwikkeling van nieuwe producten staat niet stil. Neem bijvoorbeeld pvc-vloeren. Die worden steeds beter en mooier. Er is dan ook veel vraag naar. Het materiaal is oersterk, makkelijk schoon te houden en ook nog eens betaalbaar. Er zijn pvc-vloeren in tal van kleuren en met schitterende hout- en tegelprints. In het Toverbaltheater ligt pvc, net als in dorpshuis De Horst in Horssen. Daar worden disco's op gehouden. Dat is geen enkel probleem. Pvc is zeer slijtvast."

Op het gebied van raamdecoratie zijn duettes gewild. Omdat ze mooi zijn en bovendien isolerend werken. "Doordat er twee plissés tegen elkaar aan gemaakt zijn, ontstaan er als het ware tunneltjes met lucht erin. Die lucht werkt isolerend. Meer informatie over duettes en plisségordijnen is te vinden op onze website: www.dessa-interieur.nl."

Comfortabel wonen is een echt genot. Dessa Interieur kan daar met raad en daad aan bijdragen. "Van advies tot uitvoering, we nemen de klant alle zorgen uit handen. Wij maken van ieder huis een heerlijk thuis!

Dessa Interieur Stationsstraat 4-6 Druten 0487 – 512526 www.dessa-interieur.nl