Meld je aan voor het burgerpanel en praat mee over diverse onderwerpen

MAAS EN WAAL - Begin dit jaar is de Maas&Waler gestart met het burgerpanel. Aangezien we een representatief burgerpanel willen hebben we meer aanmeldingen nodig. We zijn op zoek naar inwoners die willen meepraten en meedenken over allerlei onderwerpen.

Deze week wordt een nieuwe vragenlijst verzonden naar alle deelnemers. De onderwerpen die deze keer aan bod komen zijn: Van Cranenbroek in Beuningen, de bever houdt bomenkap tegen in de uiterwaarden tegenover appartementen van De Horst in Druten en het openbaar vervoer in Maas en Waal.

Hoe werkt het?

Ongeveer eens per maand krijgen deelnemers een korte vragenlijst toegestuurd. Het invullen ervan duurt slechts enkele minuten. De vragen worden anoniem verwerkt. De uitkomsten worden in de krant gepubliceerd, en met de resultaten gaan we aan de slag. Ook gaan we hierover in gesprek met bijvoorbeeld de politiek. Zo krijgen de inwoners een stem. Aanmelden is gratis en kan via www.tipdemaasenwaler.nl.

Win kaartjes Agora theater

Meld je vóór donderdag aanstaande aan bij het burgerpanel en praat mee over de onderwerpen van deze maand. Je maakt hiermee bovendien kans op 2 x 2 kaartjes voor een voorstelling naar keuze bij het Agora Theater in Druten (mits de voorstelling niet is uitverkocht).

Winnaars

Luciel en Jakko uit Ewijk hebben zich vorige maand aangemeld voor het burgerpanel. Ze wonnen twee kaartjes voor het uitverkochte feest der feesten: de Maas&Waalse Oktoberfeesten.