MAAS EN WAAL - De redactie van de Maas&Waler ontving ook dit jaar weer veel selfies van lezers met de sticker 'fijn om Maas&Waler te zijn'.


De Maas&Waler begon drie jaar geleden met de actie. Inwoners werden opgeroepen de herkenbare roze sticker op hun reisbestemming achter te laten en een foto of selfie als bewijs naar de redactie te sturen. De leukste foto's verschijnen met regelmaat in de krant. Bevestig de sticker op je auto, je koffer of de caravan of laat de sticker op je vakantieadres achter. Wil je de locatie waar de sticker opgeplakt is delen met de lezers? Maak dan een foto van jezelf en/of je reisgezelschap (mét de sticker) en mail deze naar redactie@demaasenwaler.nl of plaats de foto op www.facebook.com/demaasenwaler.

De sticker is af te halen bij de redactie van de Maas&Waler aan de Ambthuisstraat 1 in Druten. De stickers zijn ook verkrijgbaar bij de gemeentehuizen van Beuningen, Druten en West Maas en Waal, en bij diverse dorpshuizen en horecalocaties in de regio. Stickers op? Laat het ons weten!