Foto: Twan van der Zandt
Foto: Twan van der Zandt Foto: Twan van der Zandt

DIO'30 bekert door

DRUTEN - Met drie overwinningen heeft DIO'30 zich overtuigend geplaatst voor de knock-out fase van de KNVB beker. Afgelopen zondag werd met 0-3 gewonnen van SCP. Aanstaande zondag staat voor de ploeg de eerste competitiewedstrijd op het programma, een uitwedstrijd tegen Rood Wit in Groesbeek.

DIO'30 speelt dit seizoen wederom in de derde klasse, maar wil dit jaar mee doen om de prijzen. Net als vorig seizoen is Stefan Hoogsteder de trainer van DIO'30.

Selectie

De selectie is op een aantal posities gewijzigd. Bas Bakker en Rick Gerdsen zijn gestopt, Bob Stevens vertrok naar Roda'28, Jan Willem Jeurissen naar Niftrik en Niels Coenders en Sam Jacobs naar Blauw Wit. De selectie is aangevuld met spelers uit eigen jeugd, en Yannis Nogla, Paul Frenken en Roy de Ruiter kwamen over van andere clubs.

De wedstrijd van aanstaande zondag belooft meteen een lastige te worden, aangezien Rood Wit vorig seizoen nog in de tweede klasse speelde, en liefst zo snel mogelijk weer wil promoveren. De wedstrijd in Groesbeek begint om 14.00 uur.