Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Herfst Fair Slot Doddendael

EWIJK - Op Slot Doddendael wordt zondag 1 oktober de zesde editie van de Herfst Fair gehouden. De fair is een gezellige dag voor jong en oud, en is uitgegroeid tot een evenement waar veel mensen naar uitkijken.

Slot Doddendael leent zich bij uitstek voor deze gezellige najaarsfair. Men kan lekker struinen langs de verschillende stands en genieten van een lekker hapje en drankje in de prachtige ambiance van het sprookjesachtige middeleeuwse slot.

Foodcourt

Bij de verschillende stands vinden bezoekers onder andere kinderkleding, tassen, accessoires, beautyproducten, sieraden, een proeverij van Dodden-Deli jam en allerlei informatie. Dit jaar is er wederom een foodcourt op de binnenplaats, waar bezoekers verschillende streekproducten, zoals wijnen, kazen, broden en chutneys, kunnen proeven en kopen.
De fair bevindt zich zowel in het hoofdgebouw als het bijgebouw. In de slotkelder kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Brasserie Baronne is deze dag geopend van 11.00 tot 21.30 uur.

Herfst Fair

De Herfst Fair vindt plaats op Slot Doddendael, Binnenweg 2 te Ewijk. De fair is te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis, parkeren kost 2 euro per auto. Meer informatie: www.doddendael.nl.