Gezond Alternatief beurs

BENEDEN-LEEUWEN - Lenny van den Heuvel en Petra Boone organiseren op zondag 1 oktober voor het tweede jaar de Gezond Alternatief beurs in De Rosmolen te Beneden-Leeuwen.

Doel is om mensen met een praktijk voor alternatieve geneeswijzen (en/of aanverwanten) uit Maas en Waal en directe omgeving in het daglicht te zetten. Vaak is er nog te weinig bekend over deze vormen van genezing, ontspanning en/of ondersteuning. De beurs is voor iedereen die op zoek is naar andere manieren dan de reguliere om voor zichzelf te zorgen op het gebied van gezondheid.

De beurs kent een gevarieerd aanbod, met ook veel nieuwe deelnemers. Aanwezig zijn onder meer de gebieden essentiële oliën, tarot, mindfulness, bioresonantie, kinesiologie, healing, massage, hypnose en homeopathie. Er zijn ook workshops/lezingen te volgen: 'Op natuurlijke wijze met je gezondheid omgaan', 'Medicijngebruik en voeding', 'Persoonlijke ontwikkeling in de Nieuwe Tijd' en 'Mindfulness 2.0'. De entree is gratis, (proef)sessies bij diverse deelnemers zijn mogelijk (gratis of tegen kleine vergoeding). De beurs duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Meer info bij Lenny van den Heuvel (info@gaia.nu) of Petra Boone (petraboone@xmsweb.nl).