Afbeelding
Foto: Janneke Litjens

Open dag Manege de Veluw

EWIJK - Manege de Veluw houdt zondag 17 september een open dag. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje komen nemen bij de paarden en pony's, en zijn er verschillende activiteiten.

Er zijn verschillende demonstraties, waaronder een kür op muziek door internationaal grand prix amazone Susan de Klein met haar wedstrijd paard Déja Vu. Ook is er een voltige show en een carrousel. Voor de volwassenen staan er een aantal paarden klaar om te berijden. Verder is er volop vertier voor jong en oud, zoals hoefijzer schilderen, schminken, shetlander rijden voor de allerkleinsten, een loterij, poffertjes bakken, springkussen, pony's poetsen, een knuffelhoekje met een shetlander, met de pony op de foto en een kraam met paardrijspullen. Er is tevens een rondrit met paard en wagen en de gehele dag kan iedereen meedoen met voltige (turnen op het paard).

De open dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Kinderen van dertien jaar of jonger dienen onder begeleiding van een volwassene de open dag te bezoeken. De manege is gevestigd aan de Veluwstraat 13 in Ewijk. Meer info: www.manegedeveluw.nl.