Afbeelding
Foto: Formido Beneden-Leeuwen

Leuk om je verder te helpen

Advertorial Formido Beneden-Leeuwen

Door Marit van der Wielen

BENEDEN-LEEUWEN - Formido bouwmarkt Beneden-Leeuwen staat al jaren bekend als dé doe-het-zelf-zaak in Beneden-Leeuwen en omgeving. Vakkundigheid en service is wat het succesvolle filiaal onderscheidt van andere bouwmarkten.

Vakkundig team
Formido Bouwmarkt hecht veel waarde aan de vakkundigheid van het personeel. 'We willen de klant zo goed mogelijk helpen, daarvoor heeft elke medewerker goede kennis van de producten nodig', vertelt filiaalmanager Bert Holland. Als consument kunt u dus altijd met uw vragen en problemen bij de medewerkers van Formido terecht. Ze zullen er alles aan doen om klanten op weg te helpen met hun klus, ongeacht de grootte van de klus.

Montageservice
De medewerkers van Formido zullen klanten zoveel mogelijk helpen om de klus uit te voeren. Ziet u het toch niet zitten om de klus zelf uit te voeren, laat de klus dan door Formido doen en maak gebruik van 'Formido Klushulp'. Koopt u bijvoorbeeld een kastenwand, dan kan deze desgewenst gemonteerd worden door de vakmensen van Formido. Dit geldt ook voor laminaatvloeren, raambekleding, buitenzonwering, douchecabines, etcetera. Er is weinig wat niet kan worden aangepakt door het montageteam. Twijfelt u over een bepaalde klus of over een maatvoering? Formido Beneden-Leeuwen heeft altijd wel iemand ter plaatse die u vrijblijvend kan adviseren.

Op maat zagen
Bij Formido Beneden-Leeuwen kunnen klanten terecht voor het op maat zagen van hout, van latjes tot grote MDF platen. Het op maat zagen is voor de klanten bovendien gratis. Filiaalmanager Bert vertelt; 'Mensen komen vaak met hun zaagwerk naar onze bouwmarkt, ook mensen die verder weg wonen weten ons te vinden. Van lijstjes tot grote platen, het vakkundige team weet u altijd verder helpen, hoe ingewikkeld het zaagwerk ook is.'

Online bestellen
Naast het brede assortiment van doe-zet-zelf-artikelen in de winkel kunnen klanten ook online hun winkelmandje vullen. Bert Holland: 'We waren de eerste bouwmarkt in Nederland die online artikelen aanbood en deze zelf bezorgden. Wanneer een bepaald artikel niet in de schappen ligt, kan dit snel besteld en bezorgd worden. We hechten dan ook net zo veel waarde aan de online- en bezorgservice als de service in de winkel.' Het assortiment van Formido varieert van verf, behang, ijzerwaren, gereedschap, installatiemateriaal tot verlichting en nog veel meer.

Overigens huisvest Formido Beneden-Leeuwen ook een DHL Parcelshop vestiging. U kunt uw pakketjes vanaf dit punt gemakkelijk laten verzenden of afhalen.

Evenementen
Formido Beneden-Leeuwen heeft oog voor meer dan alleen klusartikelen. De bouwmarkt onderscheidt zich met gezellige evenementen als de Happy Holland dagen en de Lauwe on Ice Formido bingoavond. Met deze ludieke acties staat de bouwmarkt dichtbij de plaatselijke gemeenschap.

Kortom, de slogan 'Leuk je verder te helpen' is zeker van toepassing op de bouwmarkt. Kom een keer langs in de winkel aan de Nijverheidsweg 24 in Beneden-Leeuwen of kijk op de website: www.formido.nl.