Afbeelding
Foto: Henry van den Heuvel

Kevers, blues, bier en burgers

BERGHAREN - Kevers, blues, bier en burgers staan komend weekend centraal bij Hills Food & Fun en camping De Tolbrug in Bergharen. Voor deze gelegenheid trekken twee evenementen samen op: Aircooled Bergharen, waar luchtgekoelde Volkswagens centraal staan, en het Blues, Beer & Burgers Festival.

Van 1 tot en met 3 september strijken tientallen kevers, spijlbusjes, T2 en T3 bussen en Buggies neer in Maas en Waal, tijdens de Aircooled Bergharen. Er is een compleet programma, met onder meer een rondrit door de streek, een spectaculaire fotosessie, een feestavond en 'Best of Show'. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven.
Het Blues, Beer & Burgers Festival, op zaterdag 2 september, trekt samen op met het Volkswagen festijn. 'Ons bluesfestival en hun kevers en hippiebusjes zijn een mooie combinatie', aldus organisator Henry van den Heuvel. Vanaf 18.00 uur is er achtereenvolgens muziek van de band Route 61, The Sweet Lord Animals en Don't Look Back. De 50 soorten bier, en smakelijke burgers, maken het festival compleet. De toegang is gratis.