Trammelant speelt 'De Roos van Wanja'

BATENBURG - Of het nu gaat om een kasteeltuin, een gezellig marktplein of de kade van een haventje. Muziektheatergezelschap Trammelant tovert dergelijke sfeervolle en intieme buitenlocaties moeiteloos om tot een passend decor voor hun voorstelling 'De Roos van Wanja'.


Op locatie plaatst men karren en voor de gelegenheid wordt een gehucht met uitzicht op een behoorlijk groot kerkhof gecreƫerd. Alles voor de bizarre productie, met script van de hand van de Winssense regisseur Peter van Rooij.

Vrolijke voorstelling

'De Roos van Wanja' vertelt over een samenleving waarin recht meer 'wanrecht' blijkt. De bewoners hebben weinig keus; het is een kwestie van meebewegen of ten ondergaan. Dat nodigt op zijn minst uit tot het leggen van verbanden met de huidige politieke sfeer en vermeende ambitieuze politici. Wie wint in deze hilarische en vrolijke voorstelling de verkiezingen en waarom?

Gratis te bezoeken

De voorstelling is gratis te bezoeken. Bezoekers wordt enkel gevraagd een stoel mee te nemen en te genieten. Na afloop gaan de spelers met de pet rond en is de bar geopend. Op vrijdag 25 augustus wordt de voorstelling om 20.30 uur gespeeld op Kasteel Hernen. Op zaterdag 26 augustus, eveneens om 20.30 uur, strijkt het muziektheatergezelschap neer in het haventje van Batenburg.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het gezelschap op: www.trammelanttheater.nl of bezoek de Facebook-pagina.