Day at the Garden 2017

APPELTERN - Mensen die houden van zonnige middagen en zwoele zomeravonden in de achtertuin met familie en vrienden kunnen hun hart ophalen tijdens Day at the Garden 2017. Het programma in De Tuinen van Appeltern biedt namelijk alles wat zo'n middag of avond zo speciaal maakt: ongedwongen genieten in een zomerse ambiance.

Day at the Garden vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 augustus en concentreert zich rondom het glazen paviljoen midden in De Tuinen van Appeltern. Met picknicktafels, cocktails, speciaal biertjes, barbecues en kampvuurtjes wordt het parkgedeelte in tuinfeest stemming gebracht. Ook aan het educatieve aspect van het programma is gedacht. Bezoekers kunnen zich, op een ongedwongen en speelse wijze laten informeren over 'het leven in de tuin'. Met demonstraties en workshops als 'botanische kunst', Flower Power Forever en 'energiedrankjes' is er voor iedereen genoeg te beleven.
Het programma begint om 15.00 uur 's middags en duurt tot 23.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro tijdens de dag zelf. Meer informatie over het programma: dayatthegarden.nl.