Afbeelding
Foto: Henk van Coolwijk

Einde Dreumelse kindervakantiedagen

DREUMEL - Voor basisschoolleerlingen in Dreumel begon de zomervakantie traditiegetrouw met de kindervakantiedagen. Deze stonden dit jaar in het teken van Country & Western.

Nadat er dinsdag 'saloons' waren gebouwd, en de kinderen woensdag plezier beleefden in het zwembad en 's avonds een interactieve avond beleefden, was het op donderdag tijd voor spelletjes, waaronder spoorzoeken. Het spoor leidde tot in het centrum van Dreumel, waar de kinderen op een ijsje getrakteerd werden. Na het ijsje keerde de groep terug naar de 'basis', waar nog meer spelletjes wachtten, zoals appelhappen.
Tegen 16.00 uur kwam er een frietwagen het terrein op rijden en kon er gesnackt worden. Daarna was het tijd voor een quiz met de begeleiders. Wie het antwoord niet goed had kreeg een slagroomtaart in het gezicht gegooid, tot grote hilariteit van alle aanwezigen. Ter afsluiting van de kindervakantiedagen was er een echte parade met elf verklede groepen. Van cowboys uit het wilde westen tot stierenvechters uit Spanje, er kwam van alles voorbij.
Het bestuur bedankt iedereen die meegeholpen heeft en hoopt dat de volgende editie net zo succesvol wordt.