Deelnemers aan een eerdere activiteit.
Deelnemers aan een eerdere activiteit. Foto: Stichting Perspectief

Zomeractiviteiten bij De Salon en De Paulussoos in Winssen

WINSSEN - De huiskamerinloop De Salon en De Paulussoos in Winssen blijven deze zomer gewoon open en bieden een divers programma. De activiteiten variƫren van creatief bezig zijn tot een minibingo en een zomerse liedjesochtend.


Dinsdag 1 augustus kunnen belangstellenden deelnemen aan de activiteit Mokken decoreren. Voor materiaal wordt gezorgd.
Donderdag 3 augustus is er een handwerk activiteit. Iedereen is welkom, beginner of gevorderd, man of vrouw. Er worden patronen, ervaringen en tips uitgewisseld. Ook zijn er patronen voor diverse haak- en breiwerkjes aanwezig. De activiteit zelf is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening. Graag zelf garen en naalden meenemen. Ook breien een aantal deelnemers babydekentjes en -truitjes voor het project Rescue Baby (zie ook: www.rescuebabygambia.nl).

Dinsdag 8 augustus worden er persoonlijke vakantie-ansichtkaarten gemaakt onder het motto 'Groeten uit Winssen'. Voor materiaal wordt gezorgd.
Donderdag 10 augustus is er een Franse ochtend.
Dinsdag 15 augustus is er een Sing-a-long onder leiding van de Amaretto's; een zomerse liedjesochtend onder leiding van de Amaretto's in de Salon, en bij goed weer op het terras van de Paulus. De Amaretto's brengen deze ochtend diverse luister- en meezingliedjes te gehore.

Donderdag 17 augustus en dinsdag 22 augustus vindt De Winssense Quizzzzzz plaats, de leukste dorpsquiz van Winssen.
Bezoekers van de Salon kunnen donderdag 24 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur meedoen met een minibingo, georganiseerd door vrijwilligers van de huiskamerinloop. Er zijn kleine prijsjes te winnen.
Dinsdag 29 augustus is er een puzzelochtend, en donderdag 31 augustus tot slot kunnen er mokken gedecoreerd worden. Voor materiaal wordt gezorgd.

Tijden

Belangstellenden zijn welkom op de dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur (aansluitend het eetpunt Winssen) en van 13.30 tot 15.30 uur en iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De huiskamerinloop en Paulussoos worden gehouden in Ontmoetingscentrum De Paulus, aan de Molenstraat 2 in Winssen.

Deelname aan de activiteiten is gratis, voor de consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd.