Zomeractiviteiten bij De Salon

WINSSEN - De huiskamerinloop De Salon en De Paulussoos in Winssen bieden deze zomer een gevarieerd programma:

Mokken decoreren
Dinsdag 1 augustus en donderdag 31 augustus. Voor materiaal wordt gezorgd.

Handwerken
Donderdag 3 augustus. Iedereen is welkom, beginner of gevorderd, man of vrouw. Er worden patronen, ervaringen en tips uitgewisseld. Ook zijn er patronen voor diverse haak- en breiwerkjes aanwezig. Graag zelf garen en naalden meenemen. Ook breien een aantal deelnemers babydekentjes en -truitjes voor het project Rescue Baby. www.rescuebabygambia.nl

Ansichtkaarten maken
Op dinsdag 8 augustus worden er persoonlijke vakantie-ansichtkaarten gemaakt. Voor materiaal wordt gezorgd.

Franse ochtend
Op donderdag 10 augustus is het Franse ochtend in Winssen

Sing-a-long
Lekker meezingen onder leiding van de Amaretto's kan op dinsdag 15 augustus. Een zomerse liedjesochtend onder leiding van de Amaretto's in de Salon en bij goed weer op het terras van de Paulus. De Amaretto's zullen deze ochtend een afwisseling van luister- en meezingliedjes verzorgen.

Winssense quiz
Op donderdag 17 en dinsdag 22 augustus is de leukste dorpsquiz van Winssen.

Minibingo
Op donderdag 24 augustus organiseren de vrijwilligers van de huiskamerinloop van 10.00 tot 12 00 uur een minibingo voor de bezoekers van de Salon. Er zijn kleine prijsjes te winnen.

Puzzelochtend
Op dinsdag 29 augustus is er een puzzelochtend.

Iedereen die deel wil nemen is iedere dinsdagochtend welkom van 10.00 tot 12.00 uur (aansluitend het eetpunt Winssen) en dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, Molenstraat 2 in Winssen. De activiteiten zelf zijn gratis, maar voor consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd.