Amusementskoor Choke.
Amusementskoor Choke. Foto: Daniëlle Jurcka

Nieuwe show amusementskoor Choke

DRUTEN - Amusementskoor Choke staat in het weekend van 24, 25 en 26 november 2017 weer op de planken in d'n Bogerd met haar driejaarlijkse avondvullende show.

Dit jaar geen circus, aarde/vuur/water/elementen, Fantasy of Werk in Uitvoering. Choke gaat samen met de bezoekers 'Over Leven'.

Het verhaal
Na de vakantie doorgebracht te hebben in Italië worden diverse groepjes toeristen door een transferbus opgepikt vanuit verschillende hotels. Onderweg naar het vliegveld strandt de gemêleerde groep vol bijzondere karakters in een dreigende en vurige situatie, afgesloten van de rest van de wereld. Hoe gaan ze hiermee om, en komen ze uit deze penibele situatie? Conflicten, persoonlijke onzekerheden, humor, relativeringsvermogen, groepsdynamiek, onderlinge relaties en zelfredzaamheid komen aan de orde. Kortom, alles waar we tegenaan lopen in het leven. In een unieke combinatie van zang, dans en theater wordt het publiek meegenomen in het wel en wee van allerlei personages. Een vurig zangspektakel 'Over Leven'.

Kaartverkoop
Wilt u ook graag met Choke Over Leven? Reserveer dan alvast het weekend van 24, 25 en 26 november in uw agenda. Binnenkort volgt meer informatie over de kaartverkoop.
Ondersteuning
Bedrijven die amusementskoor Choke financieel willen ondersteunen voor de realisatie en promotie van de nieuwe show 'Over Leven' kunnen contact opnemen per mail, via secretariaat@amusementskoorchoke.nl. Meer informatie: www.amusementskoorchoke.nl.