V.l.n.r. Freek van Wamel, Richard Krutwagen, Siebe van den Brink, Maarten Kocken en Mirjam van Aanholt en Daniëlle de Waal.
V.l.n.r. Freek van Wamel, Richard Krutwagen, Siebe van den Brink, Maarten Kocken en Mirjam van Aanholt en Daniëlle de Waal. Foto: OMW

Genomineerden bekend Ondernemer van het jaar

APPELTERN - Tijdens een netwerkbijeenkomst van Ondernemend Maas en Waal, die woensdagavond 28 juni gehouden werd, werden de genomineerden bekend gemaakt van de verkiezing Ondernemer van het Jaar Maas en Waal 2017.

De netwerkbijeenkomst "De Sleutels tot succesvol ondernemen" van Ondernemend Maas en Waal werd in samenwerking met Rabobank Maas en Waal gehouden bij De Tuinen van Appeltern. Ondernemer George Banken (oprichter van het beursgenoteerde automatiseringsbedrijf DETRON) en zakenvrouw Annemarie van Gaal waren de sprekers deze avond en gaven hun visie op het thema 'Succesvol ondernemen, wat is de sleutel tot succes?'.

Tijdens de netwerkavond werden ook de genomineerden van de verkiezing Ondernemer van het Jaar Maas en Waal 2017 bekend gemaakt door notaris Pieter Bisschop:

* Liesbeth Bruisten van Annette Mode te Druten;
* Richard Krutwagen van HTR security systems te Druten;
* Freek van Wamel van Perfect Van Wamel BV te Beneden- Leeuwen.

De genomineerden van de Rabobank Talent Award Maas en Waal 2017 zijn:
* Maarten Kocken van Keurslagerij Lemmers door Maarten te Beneden- Leeuwen;
* Siebe van den Brink van Brinks CoffeeRoasters te Beneden Leeuwen;
* Luc Hardus en Frank Hardus van Romtour te Druten.

Alle genomineerden krijgen een bedrijfsbezoek en een pitch bijeenkomst. Tevens worden de kandidaten bezocht door een onafhankelijke accountant en er wordt een bedrijfsfilm gemaakt.

Om te bepalen wie uiteindelijk als winnaar uit de bus komt, zal de jury vooral letten op het ondernemerschap, de bedrijfsvoering, visie, strategie, innovaties, communicatie, MVO, sales en marketing en hrm-beleid – mensgerichtheid/scholing.

Bekendmaking
Op dinsdag 7 november vindt de bekendmaking plaats bij D'n Bogerd te Druten. De presentatie is deze avond in handen van sportjournalist Toine van Peperstraten.