Raiders of the Lost Rock.
Raiders of the Lost Rock. Foto: Kelly Thans

Raiders of the Lost Rock gaan tekeer bij café De Bever

BENEDEN-LEEUWEN - Café de Bever is regelmatig het decor voor live optredens en andere muzikale activiteiten. Op zaterdag 8 juli zorgt de formatie ROLR, Raiders of the Lost Rock, ervoor dat het dak eraf gaat. Liefhebbers van het betere en stevige rockwerk kunnen hun hart ophalen.

Wouter de Bever heeft dé rockcoverband van Nederland weten te strikken voor een spetterend optreden in het Beneden-Leeuwense café. Zanger Kees Moerland is een persoonlijkheid op zich. Met zijn ruige strot pakt hij het hele publiek in. Naast hem vier andere doorgewinterde rockers: Renzo van Poecke, Jan Verdoorn, Dennis van der Wel en Driek Stevens. Zet deze jongens bij elkaar en het feest is gegarandeerd.

Rock untill you drop
ROLR is vuig, vet en bruut. Op de klanken van onder andere AC/DC, Alice Cooper, Guns N' Roses, Van Halen, Led Zeppelin, Wolfmother, ZZTOP, Black Sabbath, Deep Purple en Iron Maiden gaan de muzikanten beestachtig tekeer. Kortom, een avondje 'Classic Rock untill you drop'.

Het optreden begint om 21.00 uur. De entree bedraagt 6 euro. Meer informatie: www.cafedebever.nl. Of volg het café op Facebook: www.facebook.com/cafedebever/