Deze festivalgangers gingen in stijl naar Down The Rabbit Hole.
Deze festivalgangers gingen in stijl naar Down The Rabbit Hole. Foto: Niels Stam

Down The Rabbit Hole 2017

EWIJK - Vier jaar geleden werd het toen fonkelnieuwe 'Down The Rabbit Hole', door organisator MOJO, aangekondigd als het kleine broertje van Lowlands. Afgelopen weekend liet het driedaagse festival op De Groene Heuvels, met haar 25.000 bezoekers, zien snel volwassen te zijn geworden. Drie dagen lang werden bezoekers van het surrealistische festivalparadijs getrakteerd op een bijzondere mix van muziek, kunst en ontspanning.

Gemoedelijke sfeer
Anders dan op bijvoorbeeld Pinkpop, waar bezoekers vaak komen voor één of meerdere grote namen, draait het bij het Ewijkse festival om het totaalplaatje én de gemoedelijke sfeer. Dat laatste zorgde er onder andere voor dat er ook opvallend veel Maas en Walers te vinden waren rond de recreatieplas.

Ook dit jaar bewees Down The Rabbit Hole meer te zijn dan een muziekfestival. Naast (inter)nationale muzikanten had de organisatie dit jaar namelijke nog meer topacts in huis. Samen bouwen aan een immens kunstwerk, stijldansen, een filmpje kijken in de buitenbioscoop of deelnemen aan een yogasessie. Het kon allemaal. Meer foto's op demaasenwaler.nl.