Foto: John van Gelder
Foto: John van Gelder Foto: John van Gelder

Promotieteam Dameszitting aanwezig tijdens Dag van leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - In MFA De Rosmolen in Beneden-Leeuwen vindt zondag 29 november de eerste Dameszitting plaats. Om het evenement onder de aandacht te brengen van potentiƫle bezoekers is tijdens de Dag van Leeuwen een promotieteam aanwezig. In een stand op de Sportlaan worden toegangskaarten verkocht.

Namens de organiserende Stichting Sport & Recreatie Beneden-Leeuwen zijn de vier dames Kaylee, Martine, Anita en Dominique aanwezig om belangstellenden korting aan te bieden op hun entreekaarten. Bij de stand van het promotieteam kunnen entreekaarten gekocht worden met een korting van 10 euro per kaartje. Deze mogelijkheid geldt tussen 12.00 uur en 15.00 uur en zolang de voorraad strekt. Pinnen bij de stand is mogelijk. Zorg ervoor dat je op tijd je kaartje hebt bemachtigd want op=op.
De Dameszitting vindt plaats op zondag 29 november in MFA De Rosmolen. Vanaf 10.30 uur worden de dames ontvangen over de rode loper. Vervolgens beleven ze een spetterend programma dat volledig is afgestemd op de vrouwelijke bezoekers. Het programma duurt van 11.00 tot 15.00 uur.
Aansluitend is er een after party, waarvoor ook de mannen uitgenodigd zijn.