Foto: Cees Zondag
Foto: Cees Zondag Foto: Cees Zondag

Weekend voor jongeren met beperking

BENEDEN-LEEUWEN - Tweeëntwintig jongeren met een beperking genoten onlangs van een sprookjesachtig weekend weg naar Valkenburg. Dit was mogelijk dankzij het sponsorgeld dat werd opgehaald door Adrie's Dijkenloop Gehandicapten, van boegbeeld Adrie Kooijmans en zijn inspiratiebronnen Sander en Erik, in de aanloop naar het Dijkensport.nl weekend.

Met de sponsoropbrengst, afgelopen jaar 12.780 euro, worden jaarlijks diverse verrassende activiteiten georganiseerd voor Maas en Waalse jongeren met een beperking, zoals cruises, een sportinstuif en een weekend weg.

Dit jaar werd voor dat weekend weg neergestreken in Valkenburg. Daar genoten de jongeren van verschillende activiteiten, muziek, entertainment, een rondrit en een lekkere barbecue.
Sponsoractie 2017
Onlangs mocht Adrie's Dijkenloop Gehandicapten een mooie bijdrage ontvangen uit de Rabobank Clubkascampagne en door een actie van Jumbo. De grote sponsoractie volgt rond het Dijkensport weekend. Dan rekent de stichting weer op de vertrouwde regionale ondersteuning.
Voor meer informatie of een spontane donatie: www.adriedijkenloopgehandicapten.nl.