Foto: Da Vinci
Foto: Da Vinci Foto: Da Vinci

Plezier en vermaak bij Oafers Weekend

AFFERDEN - Het Oafers Weekend barst komende vrijdag weer los. Tot en met maandag 26 juni zijn er diverse activiteiten in en rondom de feesttent in Afferden. Uiteraard staan ook de nodige kermisattracties opgesteld.

Het feestweekend begint op vrijdagavond met PARTYQUEST, een party dance-feest voor de jeugd, waarbij verschillende dj's voor de invulling zorgen. Op zaterdag 24 juni is er de bekende kermisavond, met medewerking van Millstreet. Ook feestDJ Jordi is die avond van de partij.
Op zondag 25 juni is traditiegetrouw de braderie, met talloze kramen, springkussens en dweilorkesten. In de tent wordt de live muziek verzorgd door de formatie Da Vinci. Ook vinden deze dag de combine races en de Crazy Cross plaats. Het is verplicht om verkleed aan de Crazy Cross deel te nemen. Het tempo is absoluut niet belangrijk, maar jezelf en publiek vermaken wel.
Het Oafers Weekend wordt afgesloten met een ouderwets gezellig matinee in de feesttent, op maandag. Het matinee en de braderie zijn gratis toegankelijk.

Afbeelding
Afbeelding