Foto: Bert de Haas
Foto: Bert de Haas Foto: Bert de Haas

Basisschoolleerlingen krijgen tennisles van profspeler Janko Tipsarevic

ROSMALEN - Leerlingen van basisschool 't Klòsterhûfke uit Deest waren afgelopen maandag vanuit Actief Maas en Waal aanwezig op het tennistoernooi Rosmalen Open. Ze kregen hier een speciale tennisdag gepresenteerd.

Rosmalen Open
Het tennistoernooi in Rosmalen is het enige Nederlandse grastennistoernooi waar wereldtoppers als Marin Cilic, Robin Haase en Medvedev bij de mannen, en Jankovic, Kiki Bertens en Arantxa Rus bij de dames, aan deelnemen. De scholieren en begeleidende leerkrachten en ouders mochten niet alleen kijken naar wedstrijden, maar ook deelnemen aan tennisactiviteiten.

Janko Tipsarevic
De kinderen kregen een actief programma met leuke tennisvormen aangeboden. Ook kwam Janko Tipsarevic uit Servië, één van de profs, even meespelen. De leerlingen konden daarna een kijkje nemen bij de trainingen en wedstrijden van de profs op een van de vele tennisbanen. Ook werden er nog enkele handtekeningen gescoord.

Tennisclinics
De komende weken krijgt deze dag voor de Deestse leerlingen een vervolg, middels een aantal tennisclinics die worden gegeven in samenwerking met tennisvereniging Deest. Kijk voor meer informatie op: www.actiefmaasenwaal.nl