Junction 12. (Foto: Management Junction 12)
Junction 12. (Foto: Management Junction 12) Foto: Management Junction 12

Maasfeesten Appeltern

APPELTERN - Het Kom naar de Kernweekend, dat gehouden wordt op 7, 8 en 9 juli, is in verband met de nieuwe locatie omgedoopt tot 'Maasfeesten Appeltern'. De nieuwe locatie bevindt zich tegenover de RK kerk op de oude loswal aan de Maas. De organisatie legt op dit moment de laatste hand aan een bijzonder gevarieerd en feestelijk programma met voor elk wat wils.

Op vrijdag starten de feestelijkheden met een swingende kinderdisco. Aansluitend verzorgt zangkoor Hullie, in het kader van Mater Mosa, een uniek concert vanaf een afgemeerde dekschuit in de Maas, afgewisseld met aan de wal muziek van Disco Vaan.

Op zaterdagavond zet coverband Junction 12 alles op alles om, met een stortvloed aan hits en pareltjes uit de popmuziek, de feesttent aan de loswal figuurlijk plat te spelen.
Tot besluit is er op zondagmiddag een feestelijk matinee, met optredens van top-entertainer Pal van den Hoogen, Disco Vaan en dweilorkest Altéd te Loat.

Tijdens het feestweekend wordt ook de Appelternloop gehouden, evenals activiteiten als een (gezins-)fietstocht, boogschieten, een Pannatoernooi, stormbaan en speurtocht. Kijk voor meer informatie op www.komnaardekern.nl.