Afbeelding
Foto: Crazyair

Speel Blind Ball tijdens Dag van Leeuwen

BENEDEN-LEEUWEN - Stichting Dag van Leeuwen weet elk jaar te verrassen met nieuwe attracties en activiteiten. Dit jaar presenteert de organisatie de nieuwe virtuele voetbalsensatie Blind Ball.

Blind Ball is geen gewoon potje voetbal, maar een spel met virtuele beleving. Deelnemers spelen Blind Ball met een VR-bril op, die is verbonden met een camera boven het veld. Ze zien het speelveld alleen van bovenaf, wat het spel een heel andere dimensie geeft. Dit levert ongetwijfeld grappige situaties op. Blind Ball is niet alleen leuk voor de deelnemers, maar ook voor de toeschouwers. De activiteit wordt opgesteld op het Dorpsplein.
Ook op de Wiel zijn er tijdens de Dag van Leeuwen verschillende activiteiten. Er zijn demonstraties en voor de jongste bezoekers is er een Kinderplein. Op de Sportlaan staat traditiegetrouw de buikschuifbaan, waar men een gooi kan doen naar de titel Buikschuifkampioen 2017. Door het dorp heen staan tientallen kramen opgesteld en zijn er terrasjes en muziekpodia. De entree tot de Dag van Leeuwen is gratis. Meer informatie: www.dagvanleeuwen.nl.