Informatie avond WIFINN

WEST MAAS EN WAAL - Jacky en Sandra Gerrits uit Dreumel maken zich hard om in Maas en Waal een lokaal wooninitiatief voor jongeren met (complexe) gedragsproblemen te realiseren. Om gelijkgestemde ouders te bereiken en te vinden is er op maandag 26 juni een informatieavond over wooninitiatief WIFINN.

Wooninitiatief WIFINN is een (t)huis voor jongeren met gedragsproblemen. Met het realiseren van dit wooninitiatief willen Jacky en Sandra Gerrits een plek creƫren, dichtbij huis, waar deze jongeren zich veilig voelen en gelukkig zijn. Waar ze zichzelf kunnen zijn, maar zich ook kunnen ontwikkelen. Aanleiding voor het plan is de complexe problematiek van hun zoon. Omdat hij niet langer thuis kon wonen, gingen de twee op zoek naar een passend alternatief. Dit bleek in de regio Maas en Waal echter niet voorhanden. Althans, niet passend voor de bijzondere zorgvraag van hun zoon. Daarop besloten zij het heft in eigen hand te nemen en een dergelijk lokaal initiatief op te zetten. Om deze droom te kunnen realiseren zijn Jacky en Sandra op zoek naar ouders met dezelfde droom.

Op maandag 26 juni is er een informatie avond over wooninitiatief WIFINN. De bijeenkomst wordt gehouden aan de Van Heemstraweg 19a in Boven-Leeuwen en duurt van 20.00 tot 21.30 uur. Opgeven kan per mail via jacky@wifinn.nl of via tel. 06-81 87 55 89. Meer informatie: www.wifinn.nl.