Werkfruit, een gezonde investering

PUIFLIJK - Tijssen, uw versspecialist biedt sinds begin dit jaar werkfruit, het gezonde tussendoortje op de werkvloer.

Steeds meer bedrijven kiezen voor werkfruit, merkt Jan Willem Tijssen. 'Werkfruit is een goede investering in het personeel en bovendien volledig fiscaal aftrekbaar'. Tijssen levert werkfruit bij een groeiend aantal bedrijven in de regio. 'Dit kan al vanaf 5 personen en uiteraard afgestemd op de wensen van de klant', aldus Tijssen.

Veel mensen houden zich bezig met hun gezondheid, waarbij voldoende bewegen en gezond eten van groot belang zijn. Daar past ook een gezond tussendoortje bij. Bij Tijssen staat gezond, maar zeker ook lekker eten centraal. Tijssen is naast de verkoop van verse groenten, fruit en aanverwante versproducten actief in het leveren van dagverse maaltijden voor senioren en tweeverdieners. De versspecialist uit Puiflijk voorziet sinds begin dit jaar bedrijven in Maas en Waal van vers fruit, een gezonde lunch of overwerkmaaltijd.

Werkfruit wordt wekelijks vers en gratis bezorgd bij bedrijven in de gemeente Druten en West Maas en Waal. Neem voor meer informatie contact op met Jan Willem Tijssen via 0487-516664 of kijk op www.agftijssen.nl.