Tiffi & Toffie. (Foto: Amusementspark Tivoli)
Tiffi & Toffie. (Foto: Amusementspark Tivoli) Foto: Amusementspark Tivoli

Volop verjaardagsactiviteiten in Tivoli

BERG EN DAL - In Amusementspark Tivoli zijn op zaterdag 10 juni tal van activiteiten, ter ere van de verjaardag van Tiffi & Toffi. Bezoekers komen als echte beroemdheden over de rode loper het park binnen. Daar is het tot 11.00 uur mogelijk om Tiffi & Toffi te ontmoeten.

Wie tussen 10.00 uur en 11.00 uur het park binnenkomt krijgt een stempelkaart waarmee men kan deelnemen aan diverse spelletjes (van 11.00 tot 12.00 uur). Hiermee is ook wat lekkers te verdienen, mits alle stempels behaald zijn. Er zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar.

Verder kunnen kinderen geschminkt worden en genieten van de nieuwste parkshow Tiffi & Toffi's Jungle Avontuur én een Verjaardagsshow met de beroemde goochelaar Hokus Pokus. Hier worden Tiffi en Toffi flink in het zonnetje gezet en mag iedereen voor de twee dansen en zingen. Wie weet trakteren de jarigen nog wel op iets lekkers. Afsluitend is er tussen 16.00 uur en 17.00 uur een verjaardagsbingo met leuke prijzen.

Kinderen tot en met twaalf jaar die ook jarig zijn op 10 juni mogen gratis naar binnen. Legitimatie is verplicht. Meer informatie: www.parktivoli.nl.