Afbeelding
Foto: Manja Postma

Feest op kermis Bergharen

BERGHAREN - Tijdens het pinksterweekend gaat ook het kermisseizoen van start. In Bergharen worden de vertrouwde kermisattracties en de danstent weer opgesteld. Net als ander jaren zijn de draaimolen, botsauto's, schiettent, gokspel, snoep- en oliebollenkraam weer van de partij.

De grote trekpleister vormt de feesttent bij café 't Trefpunt, waar diverse landelijk bekende bands en artiesten zullen optreden. Elke avond kan er tussen 20.30 en 01.00 uur gedanst, gekletst en gedronken worden.

Q-music
Zaterdag bijt Q-music het spits af met 'Q-Music – The Party live met het foute uur', een super gezellige avond waar alles kan en alles mag. DJ Martijn Kolkman gaat feestelijk fout draaien en maakt er een onvergetelijke party van. Meezingen mag uiteraard. Het publiek kan via smartphone stemmen op de te draaien muziek.

MmoozZ
Zondagavond is het podium voor de populaire allround coverband MmoozZ; jong, dynamisch, flexibel en energiek. De professionele muzikanten hebben jarenlange ervaring binnen het bekende covercircuit. De bandleden zijn inmiddels bekenden op het Bergharens podium.

Behalve MmoozZ is ook de Wijchense Feest-dj Ronnie van de partij.
Matinee
Tijdens het matinee op tweede pinksterdag is, bij mooi weer, het terras bij café 't Trefpunt een gezellig middelpunt van het dorp. In de feesttent speelt Summerland, de gezellige matinee-band-bij-uitstek.
Naast Summerland zorgt wederom dj Ronnie voor de muzikale omlijsting.
Voorverkoop
Vanwege de grote drukte vorig jaar op zaterdagavond is er dit jaar een voorverkoop. Entreekaarten voor Q-music en consumptiemunten kunnen woensdag 31 mei van 19.00 tot 01.00 uur en vrijdag 2 juni van 19.00 tot 21.00 uur gekocht worden in café 't Trefpunt. Neem legitimatie mee.