HCD MB3 net niet aan kop

DRUTEN - De meiden B3 van Hockeyclub Druten speelden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen medekoploper Hockeyclub Ede. Beide teams hadden bij aanvang van de wedstrijd 27 punten, en er moest gewonnen worden om de kans op het kampioenschap in eigen hand te houden. Druten begon sterk aan de wedstrijd, maar wist verschillende goede kansen niet om te zetten in doelpunten. Na een treffer van Ede kon Druten snel aansluiten via een mooi uitgespeelde strafcorner. Net voor de rust kwam Ede, eveneens door een strafcorner, wederom op voorsprong. In de tweede helft scoorde Druten de aansluitingstreffer en ging de strijd lange tijd gelijk op. Helaas kon Druten dit niet vasthouden en scoorde Ede nog tweemaal. Dit resulteerde in een eindstrand van 2-4. Druten is voor het kampioenschap afhankelijk van de resultaten die Ede boekt in de resterende wedstrijden. Komende zaterdag spelen de Drutense hockeymeiden om 14.00 uur tegen Bemmel MB6.