Heren Hockeyclub Druten pakken punten in thuiswedstrijd

DRUTEN - De heren van Hockeyclub Druten speelden afgelopen zondag een thuiswedstrijd tegen Heesch H1. De twee eerdere wedstrijden tussen de teams resulteerden in een gelijkspel en een nipte overwinning voor HCD. Dit keer wisten de heren een ruime overwinning te boeken.

Het begin van de wedstrijd was ijzersterk, wat resulteerde in het snelste doelpunt in de clubhistorie. Na slechts dertig seconden kwamen de Drutense hockeyers, via een prachtige tip-in, op een 1-0 voorsprong. Binnen tien minuten werd de voorsprong uitgebreid tot 3-0. Een droomstart.
In de tweede helft was het wederom de thuisploeg die scoorde. Heesch kwam nog tot één doelpunt via een goed ingeschoten strafcorner, maar binnen enkele minuten maakte Druten de 5-1. Dankzij deze overwinning staat het team zeer stevig op de zevende plek.