Afbeelding

Sporters op het erepodium

MAAS EN WAAL - Ook afgelopen weekend werd er volop feestgevierd door veel Maas en Waalse sporters. Bijgevoegde sportievelingen werden kampioen.

Unitas'28 JO15 werd zaterdag kampioen in de 3e klasse en de jongens JO15-1 van Roda'28 werden ongeslagen kampioen in de 2e klasse. Bij het Puiflijkse SCP werden twee teams kampioen: JO15-2 en JO9-1. De JO9-1 kan binnenkort ook nog winnaar worden van de beker. Bij Beuningse Boys werden de jongens van JO13-6 verdiend kampioen.

Turnen
Twee meiden van de 6e en 3e divisie van gymnastiekvereniging Druturnia turnden zaterdag hun finale. Willemijn van de Hazelkamp wist in de finale de eerste plaats te behalen.
Na drie voorrondes, een districtsfinale en vorig weekend de halve finale, wist Sydney Sommer op het NK het zilver mee naar huis te nemen.