Opening nieuwbouw sportpark Kremershof in Deest

DEEST - Op sportpark Kremershof aan de Kweldam in Deest wordt zaterdag 20 mei de nieuwbouw officieel geopend. De hele middag klinkt er muziek en de verenigingen SCD'33 en Tennis Deest verzorgen een feestelijk en sportief programma voor jong en oud.

Het nieuwe onderkomen bestaat uit vier kleedkamers, een scheidsrechtersruimte, toiletten, een activiteitenruimte voor Tennis Deest, een bestuurskamer voor voetbalvereniging SCD'33 en een EHBO- c.q. verzorgingsruimte. Er is drie jaar door vele vrijwilligers op uiteenlopende manieren aan deze aangename verbetering gewerkt. Deze mensen vormen het hart van een vereniging en zijn daarom bijzonder welkom op deze feestelijke dag.

Sportief onderonsje
Het programma start om 13.30 uur. Rond 14.00 uur is er een sportief onderonsje tussen oud-SCD-spelers gemixt met de huidige selectiespelers. De wedstrijd duurt twee keer twintig minuten. Tussen 14.00 en 15.30 uur verzorgt Tennis Deest tennisclinics voor jeugdleden en senioren. Familieleden en vrienden zijn hierbij van harte welkom.

Officiƫle opening
Om 16.00 uur is de officiƫle opening, waarbij door wethouders Van Elk en Lepoutre van de gemeente Druten een lintje doorgeknipt wordt. Tot 15.30 uur kunnen kinderen uit het dorp zich aanmelden voor een ballonnenwedstrijd, waarmee ze kans maken op leuke prijzen, waaronder een jaar gratis lidmaatschap bij Tennis Deest of drie gratis tennislessen. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Deester Feestweek.

Na het ballonnen spektakel, om 16.00 uur, worden rond 16.15 uur rondleidingen gegeven voor belangstellenden. Aansluitend is er een gezellige afsluiting met muziek, een hapje en een drankje.