Live optreden in Café de Bever.
Live optreden in Café de Bever. Foto: Café de Bever

Nieuwe activiteiten houden Café de Bever fris en levendig

BENEDEN-LEEUWEN - Bij Café de Bever staat er de komende tijd zoveel op de activiteitenkalender, dat het bijna onmogelijk is om alles op te sommen. Onder het motto 'Voor ieder wat wils' licht eigenaar Wouter Bevers zijn plannen toe.

Door Hein Baks

Live muziek, darts, pool, salsa en tango, dj-battles, het is letterlijk teveel om op te noemen. Alle activiteiten worden georganiseerd door eigenaar Wouter Bevers, die er ook dit seizoen weer vol enthousiasme tegenaan gaat, opdat niemand zich hoeft te vervelen.

Extra's
'Ik vind het belangrijk om bezoekers van De Bever iets extra's te bieden', zo legt Wouter uit. 'Dat houdt de boel fris en levendig. Of het nu een dj-battle is of een salsa-avond, als ik een idee krijg, dan vind ik het geweldig om dat ook daadwerkelijk uit te voeren.'

En dus staan op 20 mei The Steaming Pianos in De Bever, kan iedereen de UEFA-finale van Ajax komen kijken, is er elke woensdagavond een open dart-competitie en gaat het vernieuwde terras ook open.

Toekomst
'Ja, ik heb even een frisse wind door het café laten waaien', vertelt Wouter. 'Zo staat de pooltafel er ook weer. Ik doe alles om het iedereen naar de zin te maken. We hebben een moeilijke tijd achter de rug omdat het gebouw niet voldoende geluiddicht was, maar dat is nu verleden tijd. We hebben het euvel verholpen en kijken vol goede moed vooruit, op naar de toekomst. Samen met onze fijne groep bezoekers, en in goede samenspraak met de buren, zijn wij er klaar voor.'
Leones
Ook is Café de Bever sinds kort hoofdsponsor van Leones Zaterdag 3, de ploeg die op 27 mei een bekerfinale speelt in Apeldoorn. Speciaal voor deze dag is er een combikaart beschikbaar, voor 25 euro een saté buffet en negen munten. 'Hopelijk vieren we de overwinning', aldus Wouter. Aanmelden voor de busrit naar Apeldoorn of de combideal kan per mail via info@jeroenvos-personaltraining.nl.

Informatie
Voor informatie over bijvoorbeeld het houden van een feest, een (familie)activiteit, receptie met buffet of andere partij kunnen belangstellenden terecht op de website: www.cafedebever.nl.