Deze kinderen nemen deel aan de 'Arrow Battle' van Groepsuitje Bergharen.
Deze kinderen nemen deel aan de 'Arrow Battle' van Groepsuitje Bergharen. Foto: Dylan van den Heuvel

Kennismaken met outdoor activiteiten voor jong en oud


BERGHAREN - Camping de Tolbrug in Bergharen staat op zondag 14 mei bol van de activiteiten voor jong en oud, tijdens de open dag van Groepsuitje Bergharen. Zowel op het land als op het water kunnen bezoekers zich die dag uitleven bij één van de ruim 50 activiteiten die deze locatie te bieden heeft.

Door Ruben Schiks

Groepsuitje Bergharen is een onderdeel van Hill's Food & Fun en is gevestigd op het terrein van Camping de Tolbrug aan de Stompendijk tussen Bergharen en Hernen. Deze uitdagende plek, waar bos-, water- en graslandschap worden gecombineerd, staat garant voor een geslaagd dagje uit in het Land van Maas en Waal.
Actieve groepsuitjes
'Veel mensen kennen 'De Tolbrug' alleen nog van enkele jaren geleden, toen de vorige camping in verval raakte', vertelt Henry van den Heuvel, die de locatie een paar jaar terug nieuw leven in blies. De Bergharense ondernemer introduceerde een concept met actieve groepsuitjes, en die formule bleek een gouden greep. In korte tijd groeide zijn aanbod enorm. Inmiddels kan men in Bergharen onder meer deelnemen aan uitdagende activiteiten als lasergame, bubble voetbal, waterroller, paintball en compleet verzorgde spelshows.

Onbezorgd genieten
Groepen uit heel het land weten inmiddels hun weg te vinden naar het Bergharense activiteitenwalhalla. 'Onder hen ook veel Maas en Walers', vertelt Van den Heuvel. 'Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje, iedereen is welkom om bij ons onbezorgd te kunnen genieten. Een dag of zelfs een heel weekend', voegt hij daar aan toe. 'Ons kampeerterrein biedt groepen namelijk ook de mogelijkheid om hier te overnachten.'

Open dag
Tijdens de open dag van Groepsuitje Bergharen, aanstaande zondag 14 mei, is iedereen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom om kennis te maken met de veelheid aan activiteiten. Deelname aan de verschillende activiteiten is gratis, alleen voor paintball wordt een bijdrage van 5 euro per uur gevraagd. Locatie: Stompendijk 9 in Bergharen. Voor meer informatie: www.groepsuitjebergharen.nl.