Lintjesregen in Wijchen en West Maas en Waal

Hieronder een overzicht van de gedecoreerden in Wijchen en West Maas en Waal. Alle gedecoreerden hebben zich al vele jaren vrijwillig ingezet voor diverse verenigingen. Vanwege de ruimte hebben we hieronder enkel de namen vermeld. Kijk voor uitgebreide informatie over de gedecoreerden op www.demaasenwaler.nl.

Wijchen
In Wijchen werden door burgemeester Hans Verheijen twee medewerkers van de Wijchense Omroep onderscheiden. Voorzitter van de omroep Annie van Wijchen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Presentator Sander van Gelder is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Daarnaast werden de heer Piet Sengers uit Wijchen en de heer Peter Jansen uit Wijchen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

West Maas en Waal
In de gemeente West Maas en Waal werden op verschillende plaatsen lintjes uitgereikt. Bennie Looman werd als eerste door burgemeester Thomas Steenkamp verrast in de kantine van v.v. Unitas in Wamel. In de kantine van het Beneden-Leeuwense Leones werd Ger de Mulder benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. In het streekmuseum Tweestromenland werden de heren Donkers en Van Kerkhof gedecoreerd.