Lintjesregen in Druten en Beuningen

Hieronder een overzicht van de gedecoreerden in Druten en Beuningen. Alle gedecoreerden hebben zich al vele jaren vrijwillig ingezet voor diverse verenigingen. Vanwege de ruimte hebben we hieronder enkel de namen vermeld. Kijk voor uitgebreide informatie over de gedecoreerden op www.demaasenwaler.nl.

Druten
In Druten viel de eer ten beurt aan vijf inwoners. Alle vijf werden zij afgelopen woensdag door burgemeester Luciƫn van Riswijk benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau op het gemeentehuis in Druten. Onder hen: Henk Schamp uit Druten, Hans Boekhoorn uit Druten, Til Detiger uit Afferden, Thera van der Zande uit Afferden en Lia de Kock uit Druten.

Beuningen
De Beuningse Burgemeester Carol van Eert mocht woensdag in zijn gemeente drie versierselen uitreiken. Mien Lamers uit Ewijk en Gerard Gradussen uit Winssen werden door hem benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Manfred Markhorst uit Beuningen kreeg de eer benoemd te worden tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Maandag 1 mei is Henk van Bergen uit Weurt ook benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de Koninklijke onderscheiding uitgereikt door burgemeester Carol van Eert.