Mevrouw Moerman en wethouder Kersten (Foto: Maartje Radsma)
Mevrouw Moerman en wethouder Kersten (Foto: Maartje Radsma) Foto: Maartje Radsma

Beuningese mantelzorgers in het zonnetje

BEUNINGEN - Komenden dagen ontvangen 540 mantelzorgers in de gemeente Beuningen een leuke attentie. Afgelopen donderdag 13 april overhandigde wethouder Jan Kersten de eerste attentie aan mevrouw Moerman uit Weurt.

Mantelzorgers zetten zich vaak langdurig en onbetaald in voor iemand die ziek of hulpbehoevend is of bijvoorbeeld een lichamelijke of psychische beperking heeft. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. De gemeente Beuningen heeft grote waardering voor de vele mantelzorgers en reikt daarom aan alle mantelzorgers een attentie, in de vorm van een tegoedbon, uit.

De mantelzorgers die geregistreerd staan bij het Steunpunt Mantelzorg ontvangen deze tegoedbon. Mantelzorgers die niet zijn geregistreerd, maar dit wel willen, kunnen zich aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg via Stichting Perspectief. Volgend jaar komen zij dan ook in aanmerking voor een attentie. Meer informatie via telefoonnummer 024-675 09 39 of info@stg-perspectief.nl.