Foto: Wil van den Buijs
Foto: Wil van den Buijs Foto: Wil van den Buijs

Tennissers vertoeven op camping 'The Yellow Mountain'

AFFERDEN - Afgelopen donderdag 30 maart stond de eerste speelronde van de Wim de Vaan Bokaal op het programma van tennisvereniging LTC De Gelenberg. Het sportpark van de tennisclub werd daarvoor omgetoverd tot 'Camping The Yellow Mountain', compleet met camper, pipowagen, tentjes en picknickbanken in het clubhuis.

Het toernooi vindt dit jaar voor de tweeëndertigste keer plaats en wordt georganiseerd voor én door de heren van de donderdagavondcompetitie. Met ruim zestig deelnemers, waarvan de jongste deelnemer 21 en de oudste 76 jaar is, mag het jaarlijkse sportevenement met recht een succes genoemd worden.

De Wim de Vaan Bokaal kent twee speelrondes in de periode maart/april, met slotrondes in september/oktober. Ieder jaar staat het toernooi in het teken van een ander thema. Daarnaast heeft het toernooi een aantal bijzondere bepalingen. Zo moet de winnaar alle vier de speelavonden aanwezig zijn geweest en kan de bokaal slechts één keer door iemand gewonnen worden. De naam van de winnaar wordt vervolgens op de bokaal toegevoegd.

Aanstaande donderdag 6 april is de tweede speelronde.