Bezoekuur van toneelvereniging Deest.
Bezoekuur van toneelvereniging Deest. Foto: Toneelvereniging Deest

Volop toneel te zien in Maas & Waal

De komende weken is er in de regio genoeg te zien op toneelgebied. Een greep uit het aanbod van de voorstellingen:

Twistappel Batenburg
Toneelvereniging Twistappel speelt op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart om 20.00 uur de voorstelling 'Straatman' in dorpshuis de Hostert in Batenburg. De eigenaar van een groot vleesbedrijf komt door een auto-ongeluk om het leven, maar was het wel een ongeluk? Via vermakelijke scènes komt de kijker dichter bij de waarheid. Kaartjes zijn te koop bij de kassa en kosten 6 euro per stuk. Telefonisch reserveren bij Hilda Gesthuizen (0487-542147).

Toneelvereniging Deest
Op zaterdag 18 maart om 20.00 uur en zondag 19 maart om 14.00 speelt toneelvereniging Plankenkoorts het blijspel 'Bezoekuur' in dorpshuis 't Trefpunt in Deest. Twee mannen, twee ziekenhuiskamers. En ze heten allebei T. Smit. Dat gaat gegarandeerd leiden tot chaotische toestanden. Een komisch stuk vol verwarringen. Kaartjes kosten 8,50 euro per stuk en kunnen besteld worden bij Leny Peters per telefoon (0487-517396) of e-mail (jlapeters@kpnmail.nl).

Plankenkoorts Winssen
Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april om 20.00 en zondag 2 april om 14.00 speelt Plankenkoorts de voorstelling 'Schoenmaker blijf bij je leest', een vrolijk stuk waarin schoenmaker Max niet op kan tegen zijn bazige en geldbeluste vrouw Barbara. Kaartjes kosten 10 euro per stuk voor volwassenen, 8 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en zijn te koop bij de kassa. Telefonisch reserveren bij Saskia Hermeling (0487-525204) of via toneelverenigingplankenkoorts@gmail.com. De voorstelling is in dorpshuis de Paulus in Winssen.

Meer toneelvoorstellingen
Kijk voor het volledige uitgaansaanbod op de agenda van www.demaasenwaler.nl.