Gelijkspel voor Leones/DSZ JO13-2

BENEDEN-LEEUWEN - Leones/DSZ JO13-2 en Beuningse Boys JO13-3 stonden afgelopen zaterdag in Beneden-Leeuwen tegenover elkaar. De wedstrijd was tot de laatste minuut spannend, maar eindigde in uiteindelijk in een gelijkspel.

In de eerste helft waren de ploegen gelijk aan elkaar. Een enkel kansje voor Laszlo, Michael en Ian ging niet in de goal, waardoor de teams met 0-0 de rust in gingen. De tweede helft leek goed te beginnen voor Leones/DSZ, met een treffer. Er was echter al gevlagd voor buitenspel. Beuningse Boys bleef volop aanvallen en kwam in de 60e minuut op een 0-1 voorsprong. Daarop trokken de Leeuwense jongens ten strijde, met een mooie doelkans voor Meddo, echter zonder resultaat. Ook een mooie aanval via Michael, Axel en Bas leverde geen doelpunt op. Met het einde van de wedstrijd in zicht kreeg Leones/DSZ nog een corner. Deze werd genomen door Justin en binnen getikt door Noah. Eindstand 1-1.