Afbeelding
Foto: De Musketiers

Clubkampioen schappen PPV de Musketiers

DRUTEN - Bij PPV de Musketiers werden zondag 29 januari de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Er namen vijftien leden deel aan het onderdeel dressuur en tien aan het onderdeel springen. Wie aan beide disciplines deelnam kwam in aanmerking om clubkampioen te worden. Dit jaar behaalden Marit van Sommeren en Wiebe Willemsen beiden exact hetzelfde aantal punten, waardoor zij zich allebei jaarclubkampioen van de Musketiers mogen noemen.
Bij de dressuur werd Wiebe Willemsen eerste, Marit van Sommeren tweede en Bridget Lock derde. Bij het onderdeel springen waren de podiumplaatsen voor Wiebe en Marit omgedraaid. De derde plaats was voor de clubkampioen van vorig jaar Bianca Hammen.

PPV de Musketiers houdt in februari en maart ook nog een aantal reguliere dressuurwedstrijden, waarvan een aantal op de vrijdagavonden. Voor meer informatie, zie www.startlijsten.nl. De grote outdoor wedstrijd, waarbij er bijzondere aandacht is voor de koudbloed paarden, vindt plaats op tweede pinksterdag, 5 juni.