Rutger Vogelpoel en Kim van de Heuvel. Foto: Advisie Groep
Rutger Vogelpoel en Kim van de Heuvel. Foto: Advisie Groep Foto: Advisie Groep

Advisie Groep verhuisd

DRUTEN - Advisie Groep is sinds vorige week gehuisvest in d'n Bogerd. De specialist op het gebied van hypotheken, verzekeringen en sparen verruilde het kantoor aan huis naar een grotere ruimte in het cultureel centrum aan de Van Heemstraweg.

'Dankzij de verhuizing hebben we een betere ontvangstruimte voor klanten en zijn beter zichtbaar voor onze doelgroep', vertelt eigenaar Rutger Vogelpoel. Hij doelt daarmee op de vele organisaties en stichtingen die in het pand hun leden ontvangen én de bezoekers aan de bibliotheek en het theater. Hoewel hij regelmatig voor afspraken bij klanten thuis komt, merkte Rutger dat mensen het ook prettig vonden om naar een fysiek kantoor te komen. 'En dat kon voorheen ook wel, alleen is de ruimte nu groter. Dat werkt prettiger. Zeker nu ik, sinds een jaar, een medewerker in dienst heb.'
Advisie Groep is een jong bedrijf, dat erom bekend staat mee te groeien met de ontwikkelingen in de branche. In alle vormen van dienstverlening staat persoonlijk contact en het bieden van goede service voorop. Naast advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, sparen en leningen biedt het kantoor ook dienstverlening op het gebied van bewindsvoering.

De nieuwe kantoorruimte, op de eerste verdieping van d'n Bogerd, is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur, en in de avond en weekenden op afspraak. Meer informatie: www.advisiegroep.nl.