Afbeelding
Foto: Clasien Reuser- de Klein

Winkeliers gaan online samenwerken

BENEDEN-LEEUWEN - In de afgelopen tien jaar is het winkelgedrag van Nederlandse consumenten behoorlijk veranderd. Zij willen gemak, beleving, scherpe prijzen en goede service en alles het liefst online. Het is tijd dat ook lokale winkeliers deze online trend gaan volgen. De winkeliers in Beneden-Leeuwen gaan daarom via de Bribber-app online samenwerken. Al hun interessante acties, aanbiedingen en winkelinformatie met één swipe op telefoon of tablet bereikbaar. Daarnaast blijft hun persoonlijke en snelle service natuurlijk ook gewoon in de winkel beschikbaar.

Bribber
Ga naar www.bibber.nl of zoek 'Bribber' op in je App Store of Playstore. Zonder in te loggen zie je meteen hoe het werkt. Als je echter een account aanmaakt, kan Bribber ook leren wat je interessant vindt en zo de voor jou relevante acties en winkels bovenaan plaatsen. Bribber heeft ook een eigen spaarsysteem dat bij steeds meer winkeliers wordt uitgerold. Je kunt ook andere klantenkaarten digitaal in Bribber opslaan, zodat je nooit meer met losse pasjes hoeft rond te lopen. In Beneden-Leeuwen zijn diverse leuke, lokale winkels en horecagelegenheden te vinden. Makkelijk bereikbaar en heel sfeervol. Volgens Bribber een ideale plek dus om lekker te shoppen, maar ook om dit nieuwe concept te introduceren. Laat weten wat je van het nieuwe concept vindt via facebook.nl/slimmerwinkelen.

Zwarte zaterdag in Druten

DRUTEN - afgelopen zaterdag hielden de winkeliers in Druten voor de tweede keer 'zwarte zaterdag'. Veel winkeliers hadden deze dag ludieke acties en aanbiedingen, geïnspireerd op het principe van de zwarte markt. De zwarte zaterdag was wederom een succes.