Peter en Karien Duffels.
Peter en Karien Duffels. Foto: Huiz&Zo

Nu verhuist de makelaar

DRUTEN - Makelaarskantoor Huiz&Zo verhuist vandaag naar hun nieuwe kantoor in Druten. Aan de Hooistraat 32 is de afgelopen weken hard gewerkt om deze prachtige locatie de sfeer te geven die bij deze makelaars past: professioneel, maar toch persoonlijk, laagdrempelig en doelgericht.

Doorgaans helpen Karien en Peter Duffels anderen bij verhuizingen, nu is het dus de beurt aan henzelf. 'Ons werk zorgt voor veel blije gezichten', vertelt Karien. 'Nu verschijnt ook bij ons een glimlach als we voet over de drempel zetten.'

Volgende stap
Na ruim zeven jaar verruilt HuiZ&Zo haar kantoor aan de Raadhuisstraat voor het karakteristieke pand aan de Hooistraat 32, dat tot voor kort het bedrijf KlokGroep huisvestte.
Naast Huiz&Zo blijven ook nog onderdelen van KlokGroep en Fit Beheer in het pand gevestigd. Dat geeft mogelijkheden tot samenwerking op verschillende gebieden van vastgoed.

Digitalisering
'Vanaf vandaag zijn alle klanten welkom op ons nieuwe adres', vertelt Karien, makelaar bij Huiz&Zo. Volgens Peter kon deze stap niet uitblijven: 'We hebben hier betere voorzieningen en dat past bij de digitalisering die de makelaarsbranche doormaakt.'
Wie het nieuwe pand van Huiz&Zo eens wil bewonderen, kan gerust even binnenlopen om een kijkje te nemen.

Contactgegevens
Wat de contactgegevens betreft wijzigt er niets bij de makelaardij. De centrale telefoonnummers blijven (0478) 51 85 10 en 06-46 37 42 26 (Karien Duffels). Digitaal is het bedrijf met haar aanbod te vinden via www.huizenzo.nl.