Het prinsenpaar van de Braoiers. Foto: Hans Barten.
Het prinsenpaar van de Braoiers. Foto: Hans Barten. Foto: Hans Barten

Prins Jos d'n Twidde zwaait dit jaar de scepter over het Braoiersrijk

BENEDEN-LEEUWEN - De Braoiers presenteerde zondag 8 januari, in een volle Rosmolen, hun Prins Carnaval 2017, Prins Jos d'n Twidde. Zaterdag werd het kersverse jeugdpaar bekendgemaakt, tijdens de musical Alice in Wonderland. Jeugdprins Jelle en jeugdprinses Finn zwaaien komend jaar over de jeugdige carnavalsvierders.

Prins Jos d'n Twidde heet in het dagelijks leven Jos van Kerkhof, geboren en getogen in Het Zand in Lauwe. Hij is getrouwd met Betty van Sommeren uit Boven-Leeuwen, en samen hebben ze een dochter: Sanne.
In het dagelijks leven is Jos accountmanager bij Chubb fire & security, werkzaam in het segment Industrie. Zijn vrije tijd besteedt hij aan zijn gezin, maar ook aan sport zoals fitness en spinning en als vrijwilliger bij diverse verengingen, zoals voetbalclub Leones, stichting Dag van Leeuwen, Dijkensport en niet te vergeten zijn carnavalsclub www.lauwe.nl. Samen met zijn Funkenmarieke Kaylee gaat hij er een geweldig jaar van maken met z'n spreuk: Met z'n allen bij elkaar, krijgen we alles voor mekaar!