Speech van André van den Hurk, voorgaande voorzitter van OMW, tijdens de nieuwjaarsreceptie 2016, die vorig jaar in het teken stond van de doorkomst van de Giro d'Italia door Maas en Waal.
Speech van André van den Hurk, voorgaande voorzitter van OMW, tijdens de nieuwjaarsreceptie 2016, die vorig jaar in het teken stond van de doorkomst van de Giro d'Italia door Maas en Waal. Foto: Niels Gijsbers

Nieuwjaarsbijeenkomst OMW donderdag 12 januari

DREUMEL - Donderdag 12 januari is de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van de lokale ondernemersverenigingen.

De besturen van Ondernemers Vereniging Druten, Ondernemers Vereniging de Gouden Ham, Business Club Maas en Waal, Verrassend Leeuwen, Dreumelse Ondernemers Vereniging en Ondernemers Ontmoeten, verenigd in Ondernemend Maas en Waal, nodigen u graag uit voor deze gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst.

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats in restaurant-zalencentrum 't Centrum, Rooijsestraat 48 in Dreumel. De inloop is vanaf 19.30 uur. Vanaf 20.00 uur is de ontvangst door het bestuur van Ondernemend Maas en Waal. Rond 20.30 uur houdt de voorzitter van OMW, de heer Hans Voshol, een nieuwjaarstoespraak.

Na de toespraak kunnen leden en belangstellenden onder het genot van een hapje en drankje elkaar het beste wensen voor 2017 en kan er uiteraard genetwerkt worden.

Busvervoer
Speciaal voor de leden rijdt er een bus, zodat bezoekers kunnen proosten op het nieuwe jaar en tevens weer veilig naar huis worden gebracht. De bus gaat vanuit Druten via Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen en Wamel naar Dreumel. Wellicht dat de bus ook nog langs de Maasdorpen gaat om belangstellenden op te halen. De kosten voor de bus bedragen 5 euro. Meer informatie en aanmelden via de website van de Ondernemersvereniging Druten: www.ovd-druten.nl.