Afbeelding
Foto: Studio Pannekoek

Heel Maas & Waal bakt

MAAS EN WAAL - In Maas en Waal worden er de komende dagen volop oliebollen en appelbeignets gebakken.

Oliebollenactie voor minima
BEUNINGEN - Bij de protestantse kerk in Beuningen worden op oudjaarsdag oliebollen gebakken door een grote groep vrijwilligers en lokale ondernemers. De opbrengst van de verkoop is volledig bestemd voor de minima in Beuningen. De oliebollen kosten 7 euro per zak van tien stuks, of 75 cent per stuk. Er is keuze uit naturel en rozijnen/appel. De verkoop start om 9.00 uur. Bestellen van oliebollen kan ook, via www.kerkenmaasenwaal.nl/noordoost.

Oliebollen van Sint Anna
BERGHAREN - Muziekvereniging Sint Anna houdt haar jaarlijkse oliebollenactie op oudjaarsdag. Leden en vrienden van de vereniging komen die dag tussen 10.00 en 13.00 uur langs de deuren om oliebollen te verkopen. Er wordt tot 12.00 uur gebakken vanuit Kulturhus De Zandloper, waar op 31 december tussen 10.00 en 13.00 uur ook oliebollen te koop zijn. Wie een grote hoeveelheid wil bestellen kan een bestelling doorgeven tot en met 30 december via tel. 0487-53 17 85.

Oliebollen van Argus
BENEDEN-LEEUWEN - Badmintonclub Argus uit Beneden-Leeuwen houdt haar jaarlijkse oliebollenactie. In een sfeervolle tent op het Leeuwense Dorpsplein vindt op 31 december de verkoop plaats. Het deeg voor de zoete lekkernijen wordt geleverd door Echte Bakker Martin Bom. Naast oliebollen met en zonder krenten worden er ook appelbeignets verkocht. Het is eveneens mogelijk de bestelling thuis te laten bezorgen. Bestellingen doorgegeven via b.v.argus@gmail.com.

Oliebollen van Sint Barbara
DREUMEL - Muziekvereniging Sint Barbara verkoopt zaterdag 31 december oliebollen huis-aan-huis. Vanaf 9.00 uur komen de leden met oliebollen langs de deur en gaat tevens de oliebollenkraam op het Frans Halsemaplein open. Hier zijn ook appelbeignets te verkrijgen. Oliebollen en appelbeignets zijn eveneens vanaf 8.00 uur te koop bij de familie Verhoeff aan de Hogeweg 13. Bestellingen opgeven kan via tel. 0487-57 32 10 of via oliebollen@stbarbara-dreumel.nl o.v.v. naam, adres en aantal zakken. Tien oliebollen of vijf appelbeignets voor 7 euro.

Scouting De Woutergroep
DEEST - Scouting De Woutergroep houdt vrijdag 30 december haar jaarlijkse oliebollenactie. De jeugdleden komen langs de deur met heerlijke oliebollen, met en zonder rozijnen. Bestellingen doorgegeven kan via oliebollen@dewoutergroep.nl. Oliebollen kunnen ook worden afgehaald, in de blokhut aan de Kweldam 1a in Deest. Dit kan al vanaf donderdag 29 december. De opbrengst van de actie komt onder andere ten goede aan materialen en diverse kampactiviteiten van De Woutergroep.