Foto: John van Gelder
Foto: John van Gelder Foto: John van Gelder

Maas en Waals vuur in Scheveningen

BOVEN-LEEUWEN - Ardie Bull van het Leeuwense Bull Pallets levert voor de tweede keer op rij een groot aantal pallets aan het Vreugdevuur Scheveningen. Bull voert dit jaar een slordige 60.000 pallets aan.

Bull Pallets rijdt sinds tweede kerstdag af en aan van zijn vestigingen in Boven-Leeuwen en Broekhuizenvorst naar Scheveningen. Daarmee is de strijd tussen het Vreugedevuur Scheveningen en Duindorp Vreugdevuur begonnen. Vorig jaar ging de strijd om wie het grootste en hoogste vreugdevuur kon bouwen. Om veiligheidsredenen heeft de gemeente zich nu in de strijd gemengd, en aangegeven dat het vreugdevuur maximaal 35 meter hoog mag worden.
De eigenaar van Bull pallets heeft inmiddels menig Maas en Waler enthousiast gekregen voor het vreugdevuur. Net als vorig jaar zullen vijf vrachtwagens dag en nacht richting Scheveningen rijden om de pallets aan te voeren. In Scheveningen zijn ook twee van zijn heftruckchauffeurs aan het werk.

Naast het Vreugdevuur zijn er optredens van verschillende dj's en wordt er door de gemeente een professionele vuurwerkshow georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.vreugdevuur-scheveningen.nl of volg Ardie Bull via Facebook.