Leden van Trumelo. Foto: Henk van Coolwijk
Leden van Trumelo. Foto: Henk van Coolwijk Foto: Henk van Coolwijk

TTV Trumelo slaat dubbelslag

DREUMEL - Met het binnenhalen van twee kampioenschappen heeft tafeltennisvereniging Trumelo een unieke prestatie geleverd. Het Trumelo 1 NTTB team, actief in de Gelderse bond, behaalde het kampioenschap in de 2e klasse. Het Trumelo 1 team dat speelt in de 1e klasse van de Maas en Waalse bond prolongeerde het kampioenschap.

Op de slotdag van de competitie speelde het Trumelo NTTB team tegen de enig overgebleven concurrent. De Dreumelse heren wonnen de wedstrijd met 6-4. Aangezien Trumelo, als koploper, met twee punten voorsprong aan de wedstrijd begon was dit ruimschoots voldoende voor de felbegeerde titel. Volgend jaar promoveert het team naar de eerste klasse van de afdeling Gelderland.

Het Trumelo 1 team dat uitkomt in de eerste klasse van de Maas en Waalse bond prolongeerde de kampioenstitel. Tegen het altijd lastige Winssen moesten nog drie punten behaald worden om het kampioenschap definitief binnen te halen. De wedstrijd eindigde in 5-5.

Derde helft
Ondanks dat er fanatiek, en op een competitieve manier, gestreden is voor deze resultaten is Trumelo vooral een vereniging die het sportieve graag combineert met een flinke dosis gezelligheid. De 'derde helft' is bij de club dan ook minstens zo belangrijk.
Nieuwe leden
Het afgelopen jaar heeft tafeltennisvereniging Trumelo een aantal nieuwe leden mogen verwelkom. Ook interesse om lid te worden? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen of een balletje mee slaan op de donderdagavond in MFA Den Hoender.

Meer informatie: www.tafeltennisdreumel.nl.